De Dagelijkse Kost

Good food=Good mood

De Dagelijkse Kost

Good food=Good mood
Spring naar inhoud
  • Home
  • Weg met de pakjes en zakjes
  • Contact
  • Samenwerken
  • ik heb zin in vlees
  • ik heb zin in iets lekkers
  • ik heb zin in iets uit de slowcooker
  • Ik heb zin in iets uit de airfryer
  • Ik heb zin in weetjes en inspiratie
  • Ik heb zin in vis
  • Ik heb zin in een toetje
  • ik heb zin in groente
  • Ik heb zin in culinaire Hotspots
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid
  • De Dagelijkse Kost

Waar heb ik zin in

Blogloving

Follow
Lo mein, je kent het waarschijnlijk wel. Lo mein is een Chinees eenspan-gerecht met noodles, groenten en vlees of tofoe. Ik heb dit recept gemaakt met Scampi’s. Soms heb ik dus ook niet altijd zin om super lang in de keuken te staan. Dus dan is dit soort recepten zeker een uitkomst. In maximaal 25 minuten staat het gerecht op tafel. Voor dit gerecht gebruikte ik Chinese bami en dat verkopen ze gewoon in de supermarkt (€0,69 okt 2022, lekker goedkoop dus). En anders zijn ze wel verkrijgbaar in de toko.

Scampi’s Lo Mein

Lo mein, je kent het waarschijnlijk wel. Lo mein is een Chinees…
Verder lezen “Scampi’s Lo Mein”…
Nee, dit is geen zelfverzonnen gerechtje. De “Stromboli” bestaat echt. Het ziet er best indrukwekkend uit, maar is echt heel eenvoudig om zelf te maken. Niet origineel vanuit Italië, of zoals de naam zou vermoeden naar de beroemde vulkaan op Sicilië. Wellicht is het er wel naar vernoemd vanwege de hete massa in het deegjasje. De Stromboli is een andere variant van de Pizza, of de Calzone, en komt oorspronkelijk uit Philadelphia.

“Stromboli”…De gevouwen Pizza, maar dan anders…

Nee, dit is geen zelfverzonnen gerechtje. De “Stromboli” bestaat echt. Het ziet…
Verder lezen ““Stromboli”…De gevouwen Pizza, maar dan anders…”…
Het aller-aller-allergemakkelijkste brood om zelf te maken. Je hebt ze vast wel eens zien liggen bij de Indiase gerechten in de supermarkt om zelf af te bakken. Naan, wat valt onder de “flatbread”. Flatbread is het meest gebakken en gegeten brood ter wereld. In India natuurlijk de Naan, in Suriname de Roti, en dan natuurlijk de Italiaanse focaccia en de Pita. Vandaag ga ik dus de Naan maken, tevens de gemakkelijkste. Dit is overigens ook heel leuk om samen met de kinderen te maken.

Naan met Knoflook en Koriander

Het aller-aller-allergemakkelijkste brood om zelf te maken. Je hebt ze vast wel…
Verder lezen “Naan met Knoflook en Koriander”…

Kippendijen in Romige Tomaten Basilicum Spinaziesaus

Als het een keertje snel moet gaan, of je voor meerdere mensen…
Verder lezen “Kippendijen in Romige Tomaten Basilicum Spinaziesaus”…

Knoflook brood om te breken

Wat als je een lekkere snack op tafel kunt toveren voor minder…
Verder lezen “Knoflook brood om te breken”…

MOCKTAILS !!!!!
Verfrissend water met smaakjes…..Munt, Basilicum en Rozemarijn.

Deze alcoholvrije mousserende mocktails zijn het perfecte, verfrissende drankje voor de zomer…
Verder lezen “MOCKTAILS !!!!!
Verfrissend water met smaakjes…..Munt, Basilicum en Rozemarijn.”
…
hamburger-rub

Foodtruckers Hamburger Rub voor op de BBQ

Je hebt hamburgers uit de vriezer van bijvoorbeeld Mora of van Beckers,…
Verder lezen “Foodtruckers Hamburger Rub voor op de BBQ”…

BOUILLABAISSE uit de Provence

BOUILLABAISSE uit de Provence Zoals de Nederlanders de erwtensoep, (of in de…
Verder lezen “BOUILLABAISSE uit de Provence”…

Zomers, Verfrissend en kruidig : De “Basilicum Gin Smash” Cocktail

Wat een mooie weersvoorspellingen hebben we toch. Een prachtig zonnig weekend voor…
Verder lezen “Zomers, Verfrissend en kruidig : De “Basilicum Gin Smash” Cocktail”…

Gevulde kipfilet uit de airfryer “Hasselback style”

Gevulde kipfilet uit de airfryer (Hasselback style) is een lekker super pittige
koolhydraten arm maaltijd met kaas en spek.
Er zijn maar 5 ingrediënten nodig om deze glutenvrije, keto-vriendelijke maaltijd te maken.
Verder lezen “Gevulde kipfilet uit de airfryer “Hasselback style””…
« 1 2 3 4 5 … 11 »
© 2023 De Dagelijkse Kost | Gebruikt Receptar WordPress thema. | Terug naar boven ↑
×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog niet geregistreerd? Een account aanmaken

 

Reacties laden....