Thaise Vleespennen met Saté dip

Thaise Vleespennen met Saté dip

Thaise Vleespennen met Saté dip

Thaise Vleespennen met Saté dip

Hier hoef je echt geen keukenprinses/prins voor te zijn.

Ben je op zoek naar iets wat echt snel klaar is, en geschikt is als hapje, bbq gerecht, appetizer of iets om mee rond te gaan op je party, wellicht dat je dit eens moet proberen. satestokjes, thaise vleespennen met satedip

Wat heb je nodig:

voor de Kip

  • 500 gram kipfilet, in reepjes gesneden, en aan sate prikkers geprikt
  • Zout en Peper en soya saus
  • Olie om te grillen
  • Koriander voor de afwerking

Voor de saus

  • ¼ kopje pindakaas
  • 2 eetlepels citroensap
  • 4 eetlepels soyasaus
  • 1/4-1/2 kopje water, ligt eraan hoe dik je de saus wilt hebben.Aan het werk:De kip kruiden met de peper en zout en wat soya erover.
    Met een grillpan, of op de barbecue de stokjes zo’n 7/8 minuten bakken.De saus: Mix de pindakaas, citroensap, soya saus goed door elkaar, tot het een smeuïge saus is. Nu beetje bij beetje het water erbij doen, totdat de saus de gewenste dikte heeft. Afkruiden met peper en zout.
    Saus wordt gewoon koud geserveerd.Serveer de vleespennen met de saus in een apart kommetje.
    Eet smakelijk 🙂

    Bron: savorynothings

Thaise Vleespennen met Saté dip

0 reacties op “Thaise Vleespennen met Saté dipVoeg die van jou toe →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *