Varkenshaasje met Appelschijfjes uit de Slowcooker
De geur uit de pan, die je tegemoet komt is heerlijk. Met maar 10 minuten voorbereiding, iets gemakkelijks en lekkers.
De smaken van de kaneel met de honing, die heel mooi samengaan met de smaak van het vlees.
Optie: Wat appelcider toevoegen voor de extra touch.
Wat heb je Nodig:
- 1 flinke varkenshaas
- 2 grote appels (granny Smith) in plakjes gesneden
- ½ kopje honing
- 2 eetlepels kaneel
Aan het werk:
- Snijdt sneedjes boven in de varkenshaas, niet helemaal door.
- Plaats 1 of 2 appelsneetjes in de sneden.
- Plaats ¾ van de overgebleven appels in de slowcooker.
- Giet de helft van de honing over de appelschijfjes in de slowcooker.
- Plaats het varkenshaasje op de appels in de slowcooker.
- Alles vervolgens goed afkruiden met de kaneel.
- De overgebleven appels mogen er nu op, en dan met de overgebleven appels overgieten.
- Plaats de deksel en de slowcooker mag aan 7 tot 8 uur op low.
- Haal alles uit de slowcooker, eerst het vlees, daarna mogen de appels eroverheen.Optie:Braad het varkenshaasje eerst wat aan in een braadpan.Mocht je nu niet in het bezit zijn van een slowcooker, en je wilt di gerecht toch maken, dat kan.
Kijk maar eens op dit schemaatje.
Serveren met Rijst, aardappeltjes of pasta.Eet smakelijk
Bron: Stockpilingmums
0 reacties op “Varkenshaasje met Appelschijfjes uit de Slowcooker”Voeg die van jou toe →