Eerder zagen we al het recept van de “Pulled Beef” Burrito’s, en hier dus het recept erbij van de zelfgemaakte Guacamole-dip. Deze Guacamole hoort daarbij en maakt het Mexicaanse diner helemaal af. Maar deze dip is ook heerlijk met een grote zak tortilla-chips of wat lekker brood. Dit recept is super snel gemaakt en zo hemels romig en lekker.
Wat heb je nodig:
– 2 rijpe avocado’s
– een kwart ui, fijngesneden
– sap van 1 1/2 limoen of citroen
– snuf zout
– halve rode peper zonder zaadjes, fijngesneden
Aan het werk:
– Schil de avocado’s en verwijder de pit.
– Doe de avocado’s in een kom en voeg de ui en de rode peper toe.
– Prak het geheel met een vork goed door elkaar.
– Voeg dan de limoensap toe en roer nog eens goed door elkaar.
– Maak de Guacamole af met de snuf zout.
Lekker met tortillachips of als topping op gevulde wraps.
Eet en geniet!
0 reacties op “Guacamole Dip”Voeg die van jou toe →