Guacamole Dip

Guacamole Dip

Eerder zagen we al het recept van de “Pulled Beef” Burrito’s, en hier dus het recept erbij van de zelfgemaakte Guacamole-dip. Deze Guacamole hoort daarbij en maakt het Mexicaanse diner helemaal af. Maar deze dip is ook heerlijk met een grote zak tortilla-chips of wat lekker brood. Dit recept is super snel gemaakt en zo hemels romig en lekker.

Wat heb je nodig:

– 2 rijpe avocado’s

– een kwart ui, fijngesneden

– sap van 1 1/2 limoen of citroen

– snuf zout

– halve rode peper zonder zaadjes, fijngesneden

Aan het werk:

– Schil de avocado’s en verwijder de pit.

– Doe de avocado’s in een kom en voeg de ui en de rode peper toe.

– Prak het geheel met een vork goed door elkaar.

– Voeg dan de limoensap toe en roer nog eens goed door elkaar.

– Maak de Guacamole af met de snuf zout.

Lekker met tortillachips of als topping op gevulde wraps.

Eet en geniet!

0 comments on “Guacamole DipAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: